060 53 53 53
Magazin online / Suport clienți
Luni-Vineri: 8:00 – 18:00 Sâmbătă: 8:00 – 16:00
online@volta.md Mai multe contacte

Despre companie

VOLTA – Plăcerea de a reveni!

Mai bine de 32 ani de experiență ne-au determinat să devenim lideri pe piața Republicii Moldova, în domeniul produselor electrotehnice.

Importator și distribuitor oficial a peste 50 branduri cu renume: BOSCH, MAKITA, SCHNEIDER ELECTRIC, HIMEL, PHILIPS, FUMAGALLI, SCAME, HOROZ ELECTRIC, YATO, TRIO LIGHTING, HAGEL, FIRMAN, REMEZA, etc., cu un sortiment peste 40 000 produse.

Clienții VOLTA primesc produse de calitate la prețuri competitive, consultanță calificată și servicii logistice operative.

Pentru comoditatea clienților săi , VOLTA pune la dispoziție o rețea de magazine, în toate sectoarele or. Chișinău și distribuie produsele sale în toate localitățile Republicii Moldova.

Echipa VOLTA este formată din 250 de angajați energici, pragmatici, mereu pregătiți să răspundă cerințelor clienților și partenerilor săi.

A face parte din echipa noastră, este mai mult decât un job, este un stil de viață care implică dezvoltare personală și profesională continuă.

Toate acestea motivează clienții să revină cu plăcere de fiecare dată la VOLTA. 

Echipa VOLTA formată din 250 angajati, energici, pragmatici, focusați să raspundă cerințelor clienților și partenerilor săi. A face parte din echipa noastră, este mai mult decât un job, este un stil de viață care implică multă dezvoltare personală și profesională.

Mii de clienți mulțumiți revin de fiecare dată la noi.